Kummi-info

Täältä löydät tuoreimman tiedon kummitapahtumista. Lisätietoja saa sähköpostitse.

Kesän 2021 ensimmäinen kummivierailu vietettiin tiistaina 1.6. On aina yhtä mukavaa päästä kertomaan mehiläisten ihmeellisestä maailmasta uusille kummeille!

Kesäkuulle on lyöty lukkoon seuraavat kummipäivät:

keskiviikko 9.6 klo 18-19 ja lauantai 12.6 klo 12-13 ja 13-14

Kennojen esittelyä

Hunajanmaistelu-ilta Porvoossa perjantaina 2.10 klo 18:30-20:30

Perjantaina 2.10 vietettiin hunajanmaistelu-iltaa kiipeilykeskus Grottanilla. Olipas mukava tutustua uusiin kummeihin. 😊🤩 Seuraavaa kummipäivää vietetään marraskuussa. 🍯

Kummit pääsivät hunajan lisäksi testaamaan kiipeilyä!

Hei kaikki kummit! Nyt on hunajanmaistelu-illan päivämäärä lyöty lukkoon. Tapahtuma järjestetään Porvoossa, Kiipeilykeskus Grottanin tiloissa. Eli kummeilla on myös oiva mahdollisuus koittaa kiipeilyä veloituksetta 🙂 Tarjoamme pientä suolaista purtavaa ja testaamme eri makuhunajoita. Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 28.9.

Kummipäivää vietettiin Marbackassa perjantaina 21.8.2020

Pesiä ihmettelemässä

Kummipäivillä kaikki kummit ovat tervetulleita tutustumaan tilan toimintaan. Mikäli säät sallii, käymme pesillä katsomassa mitä mehiläiset touhuaa. Perehdymme myös siihen, mitä työkaluja hunajan linkoamiseen tarvitaan ja miten purkittaminen tapahtuu. Käydään siis läpi hunajan matka kennosta kummejen kotiin.

Vuoden 2020 kummeilla on tietenkin mahdollisuus osallistua myös tulevan kevään ja kesän kummipäiville. Tapahtumia järjestetään useeaan otteeseen keväällä ja kesällä 2021.

Syksyn ja talven kummitapahtumia

Pitkin syksyä ja talvea järjestämme hunajanmaistelu iltoja. Paikkana toimii Kiipeilykeskus Grottan Porvoossa (Ratakatu 7). Kummit ovat tervetulleita tutustumaan toisiin mehiläisintoilijoihin ja samalla maistellaan erilaisia hunajia.

Kaikista tapahtumista lähetetään kummeille tietoa sähköpostitse.

Tervetuloa mehiläiskummien iloisen pörisevään seuraan! <3