Kummi-info

Täältä löydät tuoreimman tiedon kummitapahtumista. Lisätietoja saa sähköpostitse.

Vietämme seuraavaa hunajanmaistelu tilaisuutta lauantaina 18.2.2022 klo 18. Muistathan ilmottautua mukaan viimeistään 14.2. Mukaan mahtuu 8 kummia. Paikkana Kiipeilykeskus Grottan Porvoossa.

Kesä 2021

Vuoden 2021 kummituotoilla saimme ostettua uuden käsikäyttöisen hunajalingon Sarvilahteen, uutta pesäkalustoa sekä useamman tarhaushaalarin kummeille. Seuraavana investointilistalla on muutama tarhaushaalari myös lasten koossa 🙂

Olemme kerenneet viettämään jo useampia kummipäiviä tänä kesänä (2021). Tässä hieman fiilistelyjä kuvien kera! Kummipäivistä infotaan kummeille aina sähköpostitse. Mikäli et pääse osallistumaan suunnitelluille kummipäiville voit ehdottaa myös muita päivämääriä.

Kummivierailu Loviisan Sarvilahdessa 16.7.2021
Kummivierailu Marbackassa 10.7.2021
Kennojen esittelyä

Hunajanmaistelu-ilta Porvoossa perjantaina 2.10 klo 18:30-20:30

Perjantaina 2.10 vietettiin hunajanmaistelu-iltaa kiipeilykeskus Grottanilla. Olipas mukava tutustua uusiin kummeihin. 😊🤩 Seuraavaa kummipäivää vietetään marraskuussa. 🍯

Kummit pääsivät hunajan lisäksi testaamaan kiipeilyä!

Hei kaikki kummit! Nyt on hunajanmaistelu-illan päivämäärä lyöty lukkoon. Tapahtuma järjestetään Porvoossa, Kiipeilykeskus Grottanin tiloissa. Eli kummeilla on myös oiva mahdollisuus koittaa kiipeilyä veloituksetta 🙂 Tarjoamme pientä suolaista purtavaa ja testaamme eri makuhunajoita. Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 28.9.

Kummipäivää vietettiin Marbackassa perjantaina 21.8.2020

Pesiä ihmettelemässä

Kummipäivillä kaikki kummit ovat tervetulleita tutustumaan tilan toimintaan. Mikäli säät sallii, käymme pesillä katsomassa mitä mehiläiset touhuaa. Perehdymme myös siihen, mitä työkaluja hunajan linkoamiseen tarvitaan ja miten purkittaminen tapahtuu. Käydään siis läpi hunajan matka kennosta kummejen kotiin.

Vuoden 2020 kummeilla on tietenkin mahdollisuus osallistua myös tulevan kevään ja kesän kummipäiville. Tapahtumia järjestetään useeaan otteeseen keväällä ja kesällä 2021.

Syksyn ja talven kummitapahtumia

Pitkin syksyä ja talvea järjestämme hunajanmaistelu iltoja. Paikkana toimii Kiipeilykeskus Grottan Porvoossa (Ratakatu 7). Kummit ovat tervetulleita tutustumaan toisiin mehiläisintoilijoihin ja samalla maistellaan erilaisia hunajia.

Kaikista tapahtumista lähetetään kummeille tietoa sähköpostitse.

Tervetuloa mehiläiskummien iloisen pörisevään seuraan! <3